Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po cemu je ona ljepotica? Ne dam ja svoju Izetu iz Raduleva, nikome!
nidje veze ba, ne razumijem sto mediji govore da je izbacila grudi !? ja uvjek pomislim izbacila neka citavu sisu, kad ono samo frtalj sise :/ svaki j.e.b.e.n.i. put !
Ma joj glu.posti, ovi Bogati su uvijek bili najskrtaviji ljudi i trosili pare na glu.posti, ja sam obican covjek a vise sevapa zaradim nego svi ovi bogatasi !
jedna noc 20.000 $?! to ja ne mogu zaradit ni za 5-6 godina.. tjesi me samo cinjenica da ce i oni umrijet isto kao i ja, na njihovu zalost besmrtnost se ne moze kupit..
Ma bas zaboravila?
marioneta americke \"muzicke\" scene....dok je ne iscjede kao i mnoge:):)
preljepa?? daj pogledajte samo kunjsku vilicu na ovoj fotografiji sto shemale :S
otkud mi je poznat ovaj
baci s.i.s.u da se igramo :D