Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista ja
dislajk i ocjenim joj izgled :D jes navalila jadnica jos nezna koje joj je boje djete ba da ga uvali balloteliju
...eh, admine...izvini ako smo te uvrjiedili glede nevinih žena :)
Ujjjjjjjjjjiiiiii,,, sto danas neko srogo koristi palac:)))))))))
Sta je ovo, sve nesto skriveno? Recesija :))
@ovaj gore ...šta rabiš protiv žuljeva ?
Da, dobro si procitala. Ja bolje od tebe znam sta tebe privlaci, zato jer g.u.z.i.m. bez predaha i sto vise g.u.z.i.m vise me zene zele! :) Ti protiv toga ne mozes nista, kada bi me vidjela, odmah bi mi p.i.c.k.e dala jer sam ti neodoljivo privlacan :)
vidi kurvi sto se javljaju hahaha
Samo kreteni traze nevinu djevojku u 21 - om vjeku...Sta nudite zauzvrat ?
@... ...jebbo ja muško kome je jedini kvalitet žene nevinost...oženi jarane flašu pive i uživaj...
Kako ste samo licemjereni! Zene nisu roba, koja moze biti \"nova\" i \"ostecena\". Mi imamo iste nagone, impulse, zelje i slobosti. Svako neka trazi prema sebi. Ko je cist i nevin, ima pravo da zahtijeva isto. Ali ovo turbo je*aci koji bi umocili u sta stignu, vi nemate pravo na bilo sta cisce i nevinije od vas samih! Licemjeri!!!
Sreca pa postoji muskarci kao ti, koji ce mi reci sta to mene i ostale zene privlaci...da mi ne rece, ne bih znala! I \"krucijelna\"? Hahahahahaha.
Moral je rezervisan i za muskarce... ali sta ja da radim kad nigdje ne mogu da nadjem nevinu djevojku za zenidbe... svaka je probusena i izlizana... i onda ja sa takvima raskidam vezu, jer me ne moze usreciti cinjenica da je bila sa nekim prije mene.
POSTOJI KRUCIJELNA RAZLIKA U ONOME STO PRIVLACI MUSKARCE I ZENE. DOK NAS MUSKARCE ODBIJA I GADI NAM SE I SAMA POMISAO NA ZENU KOJA JE SPAVALA SA VISE MUSKARACA, ZENE NAJVISE PRIVLACE MUSKARCI KOJI SE STO VISE SEKSAJU I SA STO VISE RAZLCITIH ZENA!!! SA SVAKIM NOVIM MUSKARCEM ZENI OPADA VRIJEDNOST, DOK MUSKARCU RASTE SA SVAKOM NOVOM ZENOM!
@!!! Naravno da dijete nije razlog za zenidbu...zenu zenis i tome joj ukazujes cast, ako je nevina, postena, nije imala zivota prije tebe. Zenis je da ti kuha, cisti i sprema, radja i odgaja djecu, a ti svrljas naokolo. Naravno, prava zena zazmiri jer je vrlo vazno odrzati privid sretnog braka. Izgleda da je \"moral\" rezervisan samo za zene...