Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neosporavam ja njega kao boksera - sportistu, već kao ličnost. Jadan je u duši, to mogu reći. A ti Azize možeš pod ruku s njim, pa pravac Pakao.
Muslim brother!
brat je najveći bokser svih vremena,a dušmani neka ga pusse!
I ja sam brate svorc ... Da ukrstimo rukavice za novog svjetskog sampiona. Samo da se ne tresem :))
Sa obzirom da je spiskao oko 200mio$ ta 2 mio su kap vode u moru. Kao da imas 6000KM platu i spadnes na 1000KM.
iako ne vjerujem u gluposti raj i pakao, slazem se s tobom da se neki zaista preseravaju - ima pod jastukom milijune. samo da nebi placali poreze odjednom svi svorc...ku\'rac moj svorc !!!!!!!!!!
Haj\' ne ser.. Mike. U zadnjem svom filmu \'\'Hangover\'\' dobio si oko 2 miliona dolara. Kako te nije stid izreći tako nešto. Ljudi koji sebe nazivaju švorc nemaju godišnje više od 5000 KM a ti za mjesec dana snimanja filma si dobio 2 Miliona, nezahvalniče. Za ovakve izjave ćeš da goriš u paklu - oholost/pohlepa su jedni od 10 smrtnih grijeha. To što si poznat, neće ti pomoći da se spasiš vječne vatre, ali ne one u Sarajevu, nego prave.
Legenda !!