Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah vidi jadn zene u bendeku a on pozira :D
i ja nesto kontam, ja papka..... jadna zena, bajlise se......
ovaj svijet svakog dana sve gori i gori.. mene licno samo jos zanima da li ce bebica prvo ugledati Mamin klitoris ili anus.. slike bi bile super, video jos bolji..hvala Robbie..
ajd ne seri
Dabogda nemao za hljeba
Pa naravno jako je bitno podijeliti ovako bitne momente sa cijelim svjetom, nego ih zadrzati samo za sebe. Zato jedan tako bitan momenat da bude nesto moje i samo moje. Nesto tako privatno nek svi vide, ajjjj pa gdje ovaj svijet ide. Gori su mi oni koji sve to prate, nego on koji je sve to postavio na twitteru.
uh, sad kad se svi naklate sa svojim prinovama, k'o pod komandu u trendu. još ću da požaalim što utihnu onaj izazov polijevanja vodom.
Sad je popularan selfie cim ustanes,to je kao neki novi izazov...
Oko 7h moja sarulja se teli pa neka neko javi Robbiju da prati online
ja joj napravio dijete preko twitera
pogledajte sve video snimke na twiteru pa cete viditi da i ona "zeza" sa koje kakvim plesoim a djete na po puta vani :D oboje su malo cvaknuti... mogao bi ja svojoj vako nesto uciniti ... :D
Ovo je DNO DNA!
Robi jebbem ti ženu
. Na onom koncertu izvadi penis da pocasti publiku....sta me onda ovo ima cuditi. Nafurana kljusina.
Krkan, pravi !
Trebalo bi njega zatrudnjeti pa da rodi kroz paksu
Nije ni ona nista bolja od njega kad je dozvolila da je snimaju. Kako bih njih ja sve s noge na nogu, nema veće boli, a bolio me je i zub i bubreg.
e neka si podijelio sa svijetom..... sad idi izdrkaj, kretenu
dude, dont wanna se your wife gaping. save it for your wank sessions
Iskreno! Preseravanje!
Žena se pati a on twitra. Hajd bar je sa njom. Kod nas muževi u kafanama dok im se žena pati.
obavezno se napiju, kazu od srecee -.-
ja sam bio uz svoju na oba porodjaja,a na drugom sam prerezo pupcanicu,ajme jest zilava...a kod prvog porodjaja sam bio citava 4 dana zajedno u bolnici i napokon 4.dana bebu su izvadili na carski...te trenutke kad su se moji sinovi radjali ne bih mijenjo nizasta na svijetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)