Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek totalno u pravu opet...nasla se neka dro.lja da mu starog oca odere za novce pod stare dane...cuj udala se 2001 za njeg...
on je faca
puko k\'o balon. baš šteta.
ama dobro što ne znate ni gramatiku ni logiku, pa vam ni prevođenje nije jača strana, pošto niste završili ni škole da biste se bar malo opismenili. ali što vam je nivo inteligencije manji od broja cipela, to je već zabrinjavajuće. je li vama JASNO šta ste rekli? \"Prema ovoj zabrani, Mel Gibson bi u svakom trenutku morao biti udaljen najmanje 90 metara od nje.\" To znači da do kraja života on mora da mota oko nje na nekih 90 metara, ako se udalji na 92 metra, svaki zadnji pandur može da ga uhapsi. Ne, ta odluka u stvari kaže da Mel Gibson NI U JEDNOM trenutku NE SMIJE DA JOJ PRIĐE BLIŽE OD 90 metara.
Krenulo mu je naopako od snimanja Pasije. Kazu da su mu otvoreno govorili da to ne snima jer kao nece na dobro izaci. Nakon toga sve velike produkcijske kuce i sve tabloida sto postoji odjednom na njega navalise.
otkad je rekao da mrzi zidove sve mu je krenulo nizbrdo. slucajnost ili...?
... a šta veli mačeha na sve to ???
čika mel je pravi mali manijak!!!
Ne daj se Mele!
haha sto ti ga zaprdi ovaj I am hungry 2 :D No $ 4 u bro
evo ovaj da ne cekas 5 seknud :D http://goo.gl/ZgVHS
http://adf.ly/AJwxB kad ovo vidis onda znas da je lud :D
mad max :)