Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje pare oni uzmu na crno, najveci utajivaci poreza
Logično. Medicinske sestre moraju da imaju vizu da bi radile. Građevinci moraju da imaju dozvole da bi radili. Ne vidim razlog da neka PEVALJKA može na crno da zarađuje. Auf Wiedersehen Frau Aleksic.
Taj gazda moze da zatvori klub nije to balkan bajo
pevacica snezana je dobila 6 metaka, konobarica kaca 2 metka....
Jedan Pirke je mora biti ubiVen samo ako...
Nema kod švicaraca trte mrte udri guzivimaa, porez plati pa onda klati. BiH treba prepisati sve zakone iz Švicarske vrlo jednostavno bi riješili sve probleme i oko izbornog zakona i korupcije.
puko prepisivanje moze uraditi bilo ko, potpuno je naivno i suludo misliti da bi prepisivanjem svicarskih zakona mi postali uredjena zemlja poput njih lol
Pogrešno pomiješala crnu i zlatnu, nije se svidilo švicarcima.
pa su je stavili u ram..
Hahaha
"gazde" uvijek nesto muljaju. ne bi to bio balkanac kad ne bi pokusao nesto protiv zakona samo da ustedi koji ojric
bend mirnoo