Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chuch Norris, jedini koji je ubio psa, a AV-MAU ga nije tužio :D
:)........................
Eno čujem osnovano je udruženje za zaštitu komaraca. Pa ja Šta su komarci krivi molim te lijepo a kako se ophodimo prema istim.
Ebo vas Chuck Norris više! Da je tako djelotvoran sad bih došao došao iza mene, uzeo bi mi glavu i lupo njom po tastaturjklasasklnsad askl... :-)
Najkomicnije mi je kod klixa kad opisuju radnju u videu koji objave
Najnovija vijest, misteriozno nestao novinar kliksa nakon sto je napisao clanak u 17:47. Na radnom mjestu su ostale samo cipele sa carapama u njima i prljav donji ves.
CHUCK NORIS JEDE SUTRAŠNJI HLJEB.
avioni pricvrsceni za Norrisove noge!
Jebo vam bozic mater.
Ovaj klix je jedno veliko govno.
chuck norris ne kopira, nego mi kasnimo. tek smo sad vidjeli :P
Jeste li vi klix-ovci ćoravi ili stvarno ne vidite da je ovo sve digitalno i nema nikakve veze sa Chuckom?
PA NIJE KVIZ....
preseravanje
hahaha ekstraa :)
Raja za vas ništa a za mene sve. Pravim i pravit cu jako zanimljive akcione filmove w w w . y o u t u b e . c o m / u s e r / d i g a r t s a
Raja za vas ništa a za mene sve. Pravim i pravit cu jako zanimljive akcione filmove
Čak Noris je ,čak i ako nije
Slabo i Jeftino chuck, van dam je ono uradio bez specijalnih efekata i sve je bilo opasno, jedino opasno kod tebe chuck je bilo da ne dobijes osip od odijela za specijalne efekte -.-