Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plus size je samo lijep način da se kaže da je debela i da ima viška kilograma. Jesam li ja plus size sa 195cm i 110 kila? Jesam đavla, debel sam i imam najmanje 10 kila viška koji mi smanjuju kvalitetu životu. Stavite sad ruksak od 10 kila i hodajte sa njim čitav dan pa ćete vidjet ljepote kad skinete. Politička korektnost ubija ovo društvo i ovu planetu!
Moraju ovo raditi kad je 90% amerikanaca deblje pa hoce to da predstave kao novo normalno
Ma obicna kanta govana, pojela u zivotu po miliona hamburgera, mrsko smrsat debeloj pa uveli naziv puls size...joj do Makarske bi ti meni trcala...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boze sačuvaj
Jaoooo! Muskarcinaa😂😂😂 Ne pase im zdrava i jedra zena, jer od nje ne mogu pozajmiti helankice i uske farmerke koje sada nosaju gradom. Imporentni, neostvareni seljacici. Ostvareni i uspjesni muskarci nikada ne bi uvrijedili zenu zbog njenog izgleda, a narocito ne javno. Dzentlmem uziva u onom sto mu oku godi, sve ostalo niti vidi, niti komentarise.
Jah eto bas kliks zna jel ponosno
Ako je ona plus size model u modnoj industriji, onda znate koliko je toksična modna industrija
Ma dobra debela sta joj fali.
Cuj ponosno pokazala…? Ponosno pokazala da jede ko krava?
Ma ja bi tu plovio bez pola riječi. Bio bio plus size Kapetan Đek Sperow
svakome normalnom je jasno da ovo nije nista lijepo i da je cista manipulacija na 1000 nacina
ljepša od svih onih plastičnih koje se pojavljuju na svakom čošku....👍👍👍
Ma koga briga za ovo, stvarno ste nisko pali...njene strije, njena stvar, sad ću ja gledat kako ih pokazuje...
Hoces da ti mama pomaze krisku ojrokrema???
Čitajući komentatore kojima je, mahom, odvratna jer ima viška kilograma, ne mogu se oteti dojmu da kod nas žive sve izvajane muškarčine. A ono x noge, uskih ramena, bez brade, ćelavi. Ljudi moji, pogledajte se u ogledalo - većina vas ne zaslužuje ništa više od samozadovoljavanja.
Bgm pricajte vi sta hocete, ja bi nju derno.
Eki ponosno pokazala. A da nije ponosno pokazala onda to ne bi bila vijest. I da, kako novinar zna jel ona to pokazala ponosno ili nije? Ono cega se pametan stidi budala se ponosi. Mjera u svemu.
OK, ako se ona osjeca lijepo u svojoj kozi, ko sam ja da osuđujem?! Stoji da oku ugodno nije.
Boze sacuvaj i sakloni... svakakvi belaji se skidaju....