Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju Balkanci \'nekoliko\' Oskara nego Hercegovci imaju dva. A Oskar inače služi budalama i snobovima da znaju šta treba da pogledaju, isto kao i Nobel.
Više volim Palmu od ISKRENOG č.etnika i filmskog genija Kuste nego političku sadaku udijeljenu jugoslovenu i udbaškom potomku Danisu koji \'ne zna\' ko je počeo rat.
Upo ti moj, glupane titoidni.
@joj ... nije to rekao ivanišević, već đoković, kada su ga u kanadi, posle osvojenog turnira,predstavili kao hrvata. ionako smo svi mi za njih mizerni i bezznačajni. jedan NY ima više stanovnika od bilo koje države na prostoru ex yu. Verovatno će zbog ove neoprostive greške senilnog starca 4 miliona hrvata dobiti čir zbog nerviranja.
pa zar nije tako moj djed je rodjen u jednoj drzavi (kraljevina SHS), moj otac u drugoj (kraljevina jugoslavija), ja u trecoj (SFRJ), a moje dijete u cetvrtoj (BiH) sa tendencijom daljeg formiranja novih drzava :D yebo lud zbunjenog
dragi prijatelju, ne znaju ni oni sami nista. 90% sarajlija osim svog \"grada\" poznaje makarsku i njenu okolinu jer tamo dobaci ono sedam dana ljeta. koliko ih znaš (od poslijeratne generacije) da su se popeli SAMO na vrh trebevića, da ne govorimo da su otišli na romanijske crvene stijene. pa dobro, da kažemo da se boje cr6a, ali ko je bio u kiseljaku, fojnici, u zenici, u goraždu, prozoru? i takav ti se bori za \"cjelovitu\". a da su plemena, jašta su nego, i uže od toga, svak zna svoju mahalu, onaj s bistrika ne može s onim sa vratnika, što nas čudi kad mrze fočake, sandžaklije? i ti u takvoj državi trebaš ostvariti \"suživot\" - komedija
MOKE, pravo si me nasmijo. Svaka ti čast.
sto se ovi balkanci pale kad ne zna neko njihova plemena i oba kvadrata teritorije a mijenjaju imena, drzave, jezike i istoriju svakih 40 godina ne mogu vas ljudi pratit\'
@Agord Ne Balkanci, vec Bosanci i Hercegovci. DANIS TANOVIC!!!
Kanađani su poznati srpski kolaboratori. Čak RS ima AMBASADU u Torontu.
a gdje je draga covic i bozo ljubic da kaze da ovaj matorac vrsi majorizaciju hrvata, i da majorizira gorana visnjica. Ili je on dosao do informacija sa srpske guslopedije :D po kojem su prema srbima hrvati pokatoliceni srbi
Jedini razlog što si ti dobio Oscara, je što imaš 103 godine. Inače bi te svi ignorirali stoga učini sebi uslugu i šuti.
pa sta je slagao? hrvatska je jedna od zapadnih srpskih drzava a sibenik gde se goran rodio je jedan stari drevni sprski grad.
@joj Zašto onda ovaj tvoj senilni idiot spominje jednog Balkanca, kao svog prijatelja o kojem pojma nema! Kao i glupi Bush, kada je došao u Sloveniju, a rekao da je bio u Slovačkoj. Kakvi su to samo idioti. Usput, Balkanci imaju već nekoliko Oscara i drugih prestižnih filmskih nagrada.
isto ko kad je gradonacelink zagreba, bandic, reko. \" Moj najdrazi film je u \"zemlji krvi i mesa\"\"