36 godina stariji
19

Playboyeva zečica Xenia Deli prvu godišnjicu braka proslavila sama, muž nije stigao na zabavu

Klix.ba
Dvadesetsedmogodišnja Moldavka Xenia Deli proslavila je prvu godišnjicu braka sama. Organizovana je zabava, ali njen 36 godina stariji suprug nije mogao doći.

Playboyeva zečica i bivša djevojka Justina Biebera udala se za egipatskog biznismena Ossamu Fathija trabah Al-Sharifa u junu prošle godine. Kuća je bila puna cvijeća, a angažovao je i gitaristu koji joj je otpjevao serenadu.

Nažalost, Al-Sharif je predsjednik grupe Admiral i često je odsutan zbog posla. Ipak, potrudio se da usreći svoju suprugu, a fotografije je objavio na društvenim mrežama.

Par trenutno "radi" na bebi, a Deli je rekla kako će provoditi više vremena sa suprugom kada zatrudni. Trenutno još radi kao model. Pojavila se na naslovnicama magazina FHM, GQ, Sports Ilustrated, Vogue, Harper's Bazaar i Maxim, ali je postala poznata širom svijeta nakon što se pojavila u spotu Justina Biebera "What Do you Mean?".

Nedavno je objavila fotografiju u mrežastom kupaćem kostimu i "zapalila" društvene mreže. Ne mari na kritike koje su joj upućene jer se udala za starijeg muškarca, te se svaki dana trudi pokazati koliko je sretna, mažena i pažena.