Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.u.p.a.k i u doslovnom i prenesenom znacenju rijeci. Prima ga u guzove i sad bi to kao nama trebalo biti interesantno.
jadni ljudi ne mogu vjerovati sami sebi u sta ih spopalo tek mozda bude svjestan kada to i sam kaze. Zalosno
Pa što se vi pojedini homofobi toliko bunite priotiv homoseksualaca? Pa ne čine vama štetu, ne razmumijem taj gnjev, možda prikrivate time svoje maštarije i fantazije. Pozdrav! :)
čuj asistenta zagrlio, sumnjam čisto da ga je samo zagrlio, bilo je tu još nešto...
hej riki martine brate shvati me dobice batine !!
Pa likuu,mozes karati svaku picku ovog svjeta a ti peder pa tacno si tenkre jbt !!
Ovi sto se bune protiv pedera i govore da je poremecaj su ustvari najvece pedercine umjesto da kazu svaka cast vise zena za nas, njima krivo... hhahaha KO JE OVDJE PEDER??????? mamlazi jedni glupi.
sad si svjestan svog poremećaja, sto je bitan korak ka ozdravljenju...nemoj ko oni drugi poremećeni biti napadan u namjeri da dokazes da si zdrav prozivajuci zdrave bolesnim (homofobima) samo zato sto te preziru u agresivnosti i pokusaju nametanja svog poremećaja kao zdravim. Sretno u priznanju i izljećenju svog poremećaja!
jeb.em mamu svim pederima...... ZIVIO NACIZAM
Svaka cast... cim se ukinu vize odoh i ja iz ove mahale Sarajeva pa cu svima objaviti da sam Gay. Da i ja malo slobode osjetim. Svaka cast ovo je primjer za mnoge da treba da izadju iz ormara... ili krij citav zivot ili poludi...
Vidi vidi pedercica koji se javise odjednom odakle vas toliko kako bi vas volio namlatit jednog o jednog gurbeti jedni ko vas stvori takve jadne
A lizes li bulju aaaaaaa :)
Ricky, ja ti nikad necu halait sto si peder,et\'... steta
kad sam ja prico da si ti peder... 97
a ja mislio on plako kad mu ga je neki CRNJO ZABIJO....