Članica 'No Angels' u zatvoru
0
Pjevačica namjerno zarazila partnere HIV-om
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala je malo po Banja Luci prosvrljat
a, boli je k...c!
Jeli ima i jedna tema da nasi IDIOTI (zao mi je sto to moram da kazem ali boljeg izraza za takve ljude nemam) ne svedu na nacionalisticki put. Vasa bolest je gora i od SIDE ...
joj tebe, Srpkinja islamske vjeroispovjesti
Ako joj je mati \"cista srpkinja\", onda ona ima neko novo, meni nepoznato srpsko ime - SABINA! @Porazno, Svaka vam cast! Bravo! Ja bih vas potpis najradje pretvorio u @Ohrabrujuce! Eh, da je vise takvih komentara!
Nije joj mati polubosanka nego srbkinja cista
glas razuma ..... slazem se sa tvojim rijecima. Ne znam otkud vam energija i inspiracija da svaku temu zavrsite u sovinistickom tonu. ):
Mene je svaki dan stid dok čitam vaše moralističe i šovinističke komentare Djeco, kada ćete shvatiti da biti Hrvat, Bošnjak, Srbin, Jevrej, Rom nije ničija zasluga niti je nečje zanimanje? Djevojka nije obolila što joj je majka s Balkana, niti zato što joj je otac Afrikanac, nego što je ta bolest općeprisutna. ŠTo se prije oslobodite vrusa nacionalizma, prije ćete početi razmišljati o stvarnim problemima ovog svijeta koji su bliže nego što mislite.
Bog joj se smilovao.. sta ce i ona je jadno bice.. Ima kcerkicu malu a valja joj sada u zatvor + umire \"na rate\".. Uostalom, krivi su i ovi sto su spavali s´njom bez zastite..
Nađa je rođena u braku između Marokanca Muhameda Benaisa i Sabine, koja je rođena i odrasla u BiH a danas živi u Nemačkoj, a baka (ili ti nana) s majčine strane danas živi u Beogradu. Toliko o istini. Pa vi sada vidite koje joj je po(d)rijeklo.
jeste, tacno tako. poznato je da svi koji ostaju u divnoj vjeri islamu, nemaju nikakvih problema sa zdravljem. sve zdraviji od zdravijeg. a cim se napusti islam odmah nastupaju hivovi, rakovi i slicno.
Jeste terorizam samo je paganski, jer ona nema veze sa islamom, davno ga je napustila, a napustivši islam Allah je kaznio, to se dobije kad se ostavi čista i lijepa vjera i uputa Onoga Koji sve zna a prihvate se norme ponašanja koje je uspostavio čovjek, to jadno biće.
koja kravetina
A jesu glupi... ovo je slika Vanesse iz No Angels... hahaha
e jadni @bish; babo joj Marokanac, mama pola Njemica pola Srpkinja