Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštuj pravila u tuđoj kući!
Htjela malo privući pažnju na sebe, staviti koju sličicu na Insta i to je to.. dobro je prošla.
Ne guraj nos gdje ti nije mjesto 😊
Meni je dobra ova Joss Stone ja bi je ozenio.
Dio propagandne mašinerije koja radi na maksimumu usljed zategnutih odnosa između SAD i Irana.Ovih dana je Iran premašio odobrenu kvotu od 300 kg obogaćenog uranijuma.Još malo i moraće Tramp u posjetu Rohaniju sa širokim osmjehom kao kod Kim Jong Una :)
Biti žena u Iranu je kao biti LGBTQ u Bosni.
“dosla u Iran radi obilaska te zemlje u okviru svjetske koncertne turneje, iako nije planirala da nastupa tamo.“ procito 3x ali nisam mogao da skontam!
Sa šijama nema labavo. Nego nek pokuša sa onu tamo stranu Crvenog mora. U UAE bi mogla održati koncert ili više njih
Prava u Iranu: 1. Muškarac 2. Krava 3. Koza 4. Ovca 5. Pas 6. Mačka. 9. 10. . . . . . 1458796 Bubašvabe 1458797 Žohari 1458798 Žene
Gdje ne može Drone a da može Stone he he .
Anđeoski glas ...
jadnica
Eesatradna umjetnica, a znamo da je estrada ulica!
jesi zanimljiva nekom
Htjela si nastupati i pokazati slabosti Irana. E pa netje da može!
Dodji da te baba deportuje