Kruže glasine
0

Paris Jackson i Cara Delevingne u ljubavnoj vezi

Klix.ba
Paris Jackson i Cara Delevingne (Foto: AFP)
Paris Jackson i Cara Delevingne (Foto: AFP)
Nakon što su ih novinari zatekli kako se ljube u javnosti, američkim medijima počele su kružiti glasine kako su Paris Jackson i Cara Delevingne u ljubavnoj vezi.

Njih dvije druže se intenzivno proteklih mjeseci, a najviše ih povezuju zajednički interesi i činjenica da je Cara fascinirana Parisinim pokojnim ocem Michaelom Jacksonom. Kao velike zaljubljenice u muziku, Cara i Paris noći provode uz gitaru i mikrofon.

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Kako prenosi Harpers Bazaar, Delevigne i Jackson su nekoliko puta viđene u javnosti kako plešu zajedno, ljube se i grle. Prošle godine su snimljene kako se požarnim stepenicama iskradaju iz noćnog kluba i tada su i krenule glasine da su malo više od prijateljica.

Foto: US Weekly
Foto: US Weekly

Njihovi profili na društvenim mrežama također odaju kako manekenka i glumica imaju veoma blizak odnos. Nedavno su na Instagramu podijelile fotografiju na kojoj leže priljubljene u krevetu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Njih dvije još nisu komentarisale medijske navode o tome kako su u vezi. Cara je nedavno izjavila kako nema dovoljno vremena za vezivanje zbog obaveza prema manekenstvu i glumi. Međutim, čini se kako ima dovoljno vremena za druženje s Paris.