Vrijedila je 7 miliona
99

Objavljen uzrok požara u kom je luksuzna vila slavne manekenke izgorjela do temelja

N. O.
Foto: SplashNews.com
Foto: SplashNews.com
Otkriven je uzrok požara u kojem je izgorjela kuća manekenke i glumice Care Delevingne vrijedna 7 miliona dolara, a njeni roditelji naveli su da se radi o električnim instalacijama.
Kao što je ranije objavljeno, Carino imanje u Los Angelesu je zahvaćeno plamenom i na kraju je izgorelo do temelja. Cara nije bila kod kuće u vrijeme razornog požara, a vatrogasci su uspjeli spasiti njene ljubimce.

Kako je ranije izvještavano, plamen je navodno primijećen oko 3:52 ujutro, a vatrogasna služba Los Angelesa je odgovorila nakon što je primila poziv oko 3:57 ujutro. Dijelovi krova su se urušili, a vatrogascima je, kako se navodi, trebalo oko dva sata da obuzdaju plamen.

Glumica se nakon požara oglasila na Instagramu i podijelila fotografiju svoje dvije perzijske mačke, dajući obožavateljima do znanja da su njeni ljubimci na sigurnom. Ona je zahvalila onima koji su prvi reagovali što su se izborili sa plamenom i ugasili vatru.

Roditelji Care Delevingne potom su otkrili uzrok požara koji je uništio vilu njihove kćerke u Los Angelesu vrijednu 7 miliona dolara.

Njen otac je na upite medija odgovorio da je uzrok "električni", prenosi Daily Mail. Njena majka je dodala da je njena kćerka "razorena".

"Sve joj je bilo u toj kući, cijeli život", rekla je Carina majka i dodala.

Carin otac je kasnije dodao da je "nešto palo na dalekovod" usred "veoma vjetrovitog" vremena u tom području što je na kraju rezultiralo požarom.