Showbiz
0

Pamela Anderson želi poništiti dvomjesečni brak

Sarajevo-x.com
Poznata glumica Pamela Anderson zatražila je poništenje braka sklopljenog prije tek dva mjeseca sa Rickom Salomonom, jer je zasnovan na prevari.

Bivša zvijezda hit serije "Baywatch" u petak je na sudu u Los Angelesu podnijela zahtjev za poništenjem dvomjesečnog braka sa Rickom Salomonom, u kojem je zatražila od suda da ne odobri alimentaciju i ostavi imovinu i prihode bračnih partnera odvojene. Anderson je u ponedjeljak zatražila da se za rješavanje njenog zahtjeva postavi penzionisani sudija, što je i praksa u slučajevima razvoda slavnih osoba kako bi pojedinosti ostale privatne i proces se riješio izvan suda.

Pamela Anderson (40) i Rick Salomon (40) su se vjenčali 6. oktobra u Las Vegasu, a već od 13. decembra žive odvojeno. Rick Salomon je najpoznatiji iz škaljivog privatnog video snimka kojeg je snimio sa tadašnjom djevojkom Paris Hilton, a bio je i suprug glumice Shannen Doherty.

Pamela Anderson već iza sebe ima dva braka, i to sa pjevačem Kidom Rockom i bubnjarom grupe "Motley Crue" Tommyjem Leejem.

Vezani članci