Ljetovanje u St. Tropezu
1
Pamela Anderson u toplesu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova slika stara kao grcka koliko sam ja puta bacio hasima u nesvijest zbog ovakvi njenih golica
ne moze se biti \"u toplesu\" glupost topless - bez gornjeg dijela moze se samo reci \"pamela anderson topless\" ili ako cemo na nasem \"pamela anderson golih grudi\"
wellcome to st. tropez
meni je Pamela oduvijek bila najljepsa zena !
ma ovo je treba i po, ša vam je ba, laufate ga ispod stola na njene slike, a lafo ne valja Pamelica....
sarajka uzasna si i ti i mama ti i cijela famelija Pamela Anderson...špricačina cijelog svijeta za tobom su balile i djeca i muzevi i dzede i žene cijelog svijeta tokom 90-ih godina a ovdje neka Sarajcica pokusava biti pametna...idi dijete nadji si momka :-)
Ma sklika je jasno se vidi stara,nije novijeg datuma.E kanadjanko Pamela A nije niko corav.Ali jos uvijek fino izgleda sa silikonskim grudima,ali faca uzasna.
HAHAHAHAH, kraljeva kaže nije ni nama loša HAHAHAHAH
vi sa sax odnosno klitorista ste toliko zagorili da vam je sevao dati para da malo na stup odete! i redakcija i fotografi i svi redom eheto nagovorih vam se!
Lepa si Pamela, ljubim svaki deo tvoga tela...
joj njoj je maca ko old traford kad ga pogledas iz pticije perspektive ........tu je trpo hasima ko je stigo od rezisera serija do biznsmena
@hm na zalost kod \"nasih novinara\" sve moze...
Welcome To St. Tropez , ooo jeah :D