Višedecenijska ljubav
65

Ova glumica je supruga Mikija Manojlovića, 20 godina je mlađa od njega

N. C.
Tamara Vučković i Miki Manojlović
Tamara Vučković i Miki Manojlović
Miki Manojlović je više od trideset godina u braku s glumicom Tamarom Vučković, koja se posljednjih godina okrenula radu u pozorištu.

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine i imaju sina Ivana. Glumac je od svoje supruge stariji 20 godina, međutim, ta razlika u godinama im nikada nije stvarala problem.

Javnosti nisu poznati detalji njihove ljubavne priče, a Miki je jednom prilikom otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

"Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu 'Zločin i kazna'. Sjećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina", kazao je Manojlović svojevremeno.

Tamarom Vučković je široj javnosti poznata kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", serija u kojoj je igrala sa suprugom Mikijem, kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik".

Međutim, Tamara se posljednjih godina posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu te već neko vrijeme nije snimala filmove i serije.