Zbog logističkih razloga
0
Otkazan koncert Madonne u Zagrebu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce i kod nas ovu Innu otkazat da ne gledam ove papke kako se furaju kao da ce na koncert pokojnog Cobaina i Nirvane
a kenjali Hrvati o Beogradu kao samo sad u Zagrebu koncerti, pa gledaj listu koncerata u Beogradu ove godine jos uz ponovo sensation, pa na leto velika rok zurka , ozi ozborn, slash, black label society, paradise lost, satyricon, pa onda veliki konert ZAZ, pa onda Metallica veliki koncert zajedno sa machine head, pa carl cox, pa onda prodigy festival sa zvucnim imenima na jesen sa naravno njima kao zvezdama, plus jos se cekaju jos dosta koncerata u letnjem periodu da se objave, plus od pocetka godine inna, sander van doorn, pink martini, jamato bubnjari, i jos sam propustio dosta, plus tu su svake nedelje u Beogradu najzponatiji dj-evi u evropi i svetu, evo veceras nastupio dja antoine(welcome to san tropez hit) i tako svake nedelje nastupaju djevei, alternativini rock bendovi iz nemacke/amerike, mozda dodje i gaga na leto, mozda i selena gomez ali to nista nije potvrdjeno! plus festivali kao sto su bir fest, gitar art fest, gde uvek dodju poznate zvezde, tu vam je i exit a i na kopu!
ko još ide u zagreb?
kako je kod đetića mogla da ide, a kod nas nemože
@@ ADo: Ako mislis na ki.tu, onda da. :)
Sta znaci to \"sarajevo, na sta si spalo\" - Sad Sarajevski portal nesmije prenijeti vijest koju su prenijeli svi moguci portali u regiji?!?!?!?!?!?!?!?!?!
bas sam se nafuro da idem ejjj.........
stara masonska opajdaraa
sarajevo na sta si spalo, da mi je docekad da makar madona i ovde otkaze koncert
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
jesi ti onaj sto sam te kod S. pivare nabado ???
Buahahah, nista od Zg