Kupila očevu brijačnicu
0
Oprah Winfrey u svađi sa porodicom
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuje zeli je izbaciti iz porodicnog biznisa...trebali bi se svi redom poklopiti jer da im nije Oprah ne bi imali hljeba da jedu! Nek budu zahvalni sto im je dopustila da budu dio toga svega, grebatori jedni...
Tek sada čovjek vidi koliko su naši Bosanci FUUUUJ žena je sudjelovala u skoro svakoj humanitarnoj akciji u SAD i u svijetu uspjela je zaraditi skoro 2 milijarde dolara a da nije pljackala i pustosila ima milione fanova sirom svijeta a vi jadne bosnje, srbi i hrvati fukare koje su sljegle iz vukojebina ste je nasli ogovarat zena vas sviju može kupit iz temeljaa jadovi jedni... a i ovi njeni samo bi da se grebu nek se malo sami snadju i ona je (:
@jale pa sta cu kad se cudim ovim izjavama maloumnika
Cooper, napushi mi se qrca, nisam te nista pitao glupane.
kako ste nepismeni je** vam sve po spisku ne radi se pise odvojeno. ne mogu da vjerujem koliko nepismenih ljudi ima to je nevjerojatno ni osnove ne znaju. fuj
@rrrrrrrrrrr... Vodije kuci Babi kada ti je tako dobra. Veoma ste stupid. Kao ucestvovala u humanitarnim akcijama. Pa cio koncept njene emisije vrti se oko socijale. Kako bi emisija postojala da neradi sto radi. I na kraju kako bi umlatila te dvije milijarde.
@rrrrrrrrrrr... svaka cast.....jedan normalan komentar @jale jos ne mogu skontat kako mozes biti tako smece od covjeka
U pravu si, i meni su našli manu. Nema me.
Takav mentalitet balkanski ne kaze se dzabe: i Bogu bi manu nasli.Sto vise starim sve sam sigurniji da ljudima ne treba pomagati nego ih gaziti.Koliko god pomogao i dobar bio uvjek je veci broj onih koji ce te pljuvati.
WTF?
zar lezba ima porodicu?!
@Jale sa koje li si ti planine sišo?????
Fuck Oprah!
Oprah je smece. Njen otac je smece, njena porodica je smece, a vjerovatno je i ta brijacnica smece. Ovo nije tema za raspravu nego je jednostavno tako, smece su. Ko shvata objasnjenje mu nije potrebno, ko ne shvata objasnjenje je ionako uzaludno.