Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo glupa prica gore...ovo sa Madonom je naravno preseravanje, ali to sto vas dvije sa vrha pricate je glupost. Kakva djeca sa roditeljima, kakve njihove porodice?? Sta je sa djecom bez roditelja?
Jos jedan hir ocvale zenturace.Svjesna da je njeno davno ispuhalo,trazi novu senzaciju,a u modi je \"humana strana\" slavnih licnosti. M ona od majke nije.Razvratna vucibatina.Bravo za Malawi,siroto dijete bi samo uz nju imalo traume (ako bi ga ona uopste odgajala).
Babetina sve ovo radi radi publiciteta
Draga moja, očigledno ne znaš računati, koliko košta izdržavanje jednog djeteta, a koliko cijele porodice koja TI SE NATOVARI NA LEĐA! Zar nisi vidjela da su se dotad \'nepoznati\' ujak i baka djeteta, koji su se pravili da ne znaju za nj, javili protiv Madonne, čisto da bi im dala novca! A ti ne razmišljaš, ti lupaš.
Neka kravo ambiciozna!
Bolje bi joj bilo da organizira nesto kao \"Kinderdorf\" i tako pomogne stotinama djece, nego da samo nekoliko djece zivi u njenom bogatstvu! Toliko je poznata i cijenjena da bi mogla skupiti milione za nezbrinutu djecu
Eh takvog jednog je već usvojila, jesi li vidio onog ljepotana, što se u zadnje vrijeme pojavljuje uz nju, Brazilijanac, Argentinac, što li....I on tako rek\'o, nek me usvoji, nek me zovu njenim sinom, ljubavnikom, ma nek pričaju šta hoće-meni lijepo....tako da s te strane, one koji joj se daju na usvajanje moramo podržati jer su punoljetni i odlučuju sami za sebe...A mama i baka-nena bi ti doletjele u posjetu...Ti otvriš tamo \"Bosnia House\" i mirna Bosna... :-)
@jasna svaka ti cast! Medjutim nebi oni dobivali toliko slave! Ovako ove americke domacice govore po cijeli dan kako je ona dobra! Ali sve na stranu, ako mene zeli da usvoi neka sam navali! ja cu srediti sve papire nek me samo izvadi iz ove rusevine, i dadne mi milione!
@Jasna,i ja tako razmisljam,pa zar nije bolje omoguciti im da ostanu sa svojim roditeljima,ili blizim clanovima porodice,a istovremeno da imaju malo bolji zivot.Jer na jednu stranu usvajanjem toj djeci se pruza kvalitetniji zivot u smislu materijalnog,ali sta je s njihovim osjecajima?Nekako mi ta djca dodju kao roba ili modni dodaci ovim poznatima,kao da ih kupuju. Drago mi je da se bar ovaj zahtjev odbio.
Nešto razmišljam, ovi bogataši koji hoće pomoći siromašnoj djeci, zašto ne pomognu tako da pomognu porodicama djece, koje bi željeli usvojiti i tako djeci omoguće da ostanu sa svojima, a istovremeno imaju sredstva za život, omoguće im školovanje, dovedu ih sebi za raspust...