Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mije ali ovu misao nisam u stanju da razumijem: \"Žena koja je kao predmet požude od siromašne djevojke postala oličenje glamura....... \" Ako ja dobro shvatam moras biti PREDMET POZUDE da bi od SIROMASNE DJEVOJKE postala OLICENJE GLAMURA???? Sto ce reci ako si BOGATA DJEVOJKA ne mozes postati OLICENJE GLAMURA jer nisi SIROMASNA ?? Ili ??? Sta ???
Daj je meni da je \"kaznim\" :D
lijepa pravo, nema sta ..
\"Veoma sam tužna i povrijeđena lošim vijestima. Ne znam kako mediji mogu uništavati nevine osobe. Ne želim ići u zatvor, a to i ne zaslužujem. Nevina sam\", napisala je nekadašnja ljepotica. je li to znači da je postala ružna?