Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svadbi su svima dali tortu samo Bredu pitu...
...hello people and hairli bilo :)
žena je zmaj, sa dojkama ili bez..svaka njoj čast a i njemu brate i on je ko zvono. Što bi se reklo, udarila VILA na HALILA
prva slika..izgleda zabrinuto i zamisljeno,kao da ce se nesto desiti,i kao da zna sta..zanimljivo a i nemora znaciti?
joj jeste dosadni sa brigom o njenim dojkama; 1. postoji zahvat koji se zove subkutana odnosno potkožna mastektomija (gdje se odstranjuje žljezdano tkivo dojke, ali ne i kompletna dojka) 2. Angelinine dojke su bile zdrave, pa ih nije morala radikalno odnosno u potpunosti odstraniti. 3. obzirom kakva je mršavica upitno je da li je uopšte i imala ono što vi podrazumjevate pod dojkama.
evo sve me jeza prodze od miline
prelijepo, jednostavno savrsenstvo!
da li ce biti serijatsko vjencanje
? Molim vas zar nije odsjekla dojku?????? Koje pateticne lazi da bi se zene sirom svijete podvrgnule istoj operaciji!!!! Nemojte mi samo napisati plasticna operacija ba.
Jok eto ostaviće rupu kad joj odstrane sisu. Koji si ti razred?
Koji ste vi moroni. De pogledjate malo filmove, http://izaogledala.com/dokumentarni-filmovi/item/1379-stanje-svijesti-psihologija-kontrole-state-of-mind-the-psychology-of-control-2013, http://youtu.be/oHXdsi9uGvc Mozda nesto i skontate i naucite
Za vjencanje u Francuskoj napravili Bredu Pitu