Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haloooooo vi niste normalni, ako ne volite Cristiana, nemojte dijete pljuvat, nije ono nista krivo... govorite ruzno, ovako, onako, a i ne vidi se dobro kako izgleda.... Nek je zivo i zdravo i to je to....
Neme teorije da je ovo djete od mejsec dana. Gdje ste vidjeli da djete od mjesec dana drzi u ruci ovoliku igracku. I na slici nije djecak nego djevojcica.
i o mom pipiju se brine baka...hehe...zato je jadničak sav u ružičastom, rodila ga mamara blentavog
KOJI EGOMANIJAK,DERPE KOJI BI SAM SEBE S GU ZA DA MOZE. NARCIS
AAAAAAAAa ruznih nogu Boze dragi :)
jedino ako su dijete odma oprzili kakvim testosteronom pa da za nekoliko dana ima pozamasne misice na nogama i relativno poveliku glavu za novorodjence :)) a mozda ovaj ronaldo neku super djecu pravi haj mu ga znaj :))))
Dijete odmah ima mišiće na nogama kao otac.
Ama kako vi uopste vidite ista, ja samo razaznajem noge...Uglavnom ova Irina je ispala zesca glupača, haha.
Ne moze ovako izgledati beba od mjesec dana, nema sanse....
Ova beba ima najmanje 3-4 mjeseca... A ronaldova beba je rođena 17. juna, što je manje od mjesec dana...
Mene zanima je li on sebi napravio dijete (u smislu da ga odgaja zajedno sa svojom djevojkom), ili da se baka ufura da ima dijete sa dečkom?
Ovo može biti slika Sulejmana Tihića dok je bio mali, može biti slika Dodika kad su ga k\'o malog vodili da vidi svoje rodjake u Schönbrunnu, ma može biti slika i mene kad sam bio mali u trenutku dok sam s.rao na ovu državu i na ove novinare i glupe clanke. Jel\' vam poznata reprezentacija u sjedecoj odbojci intelektualci, znalci, s.erem vam se na vašem profesionalizmu i na sve one ocjene i profesore koje ste dobili tokom skolovanja pa dokle god ono bilo.