Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fb je zabranjen osobama ispod 14 godina... tako da nema nikakvog smisla da obama dozvoli kcerci od 10 godina da ima fb... pa jbt nije predsjednik bosne
facebook,ko je to,sta je to da prostis pa Obamine kcerkice ga nemaju,profil na tom,facebooku,da ga Bogdom i ne izmislise,da se djeca igraju zmire,lopte,ganje. A sto mi je djetinstvo bilo lijepo,imam samo par prijatelja,ne virtualnih,nego pravih,gledam ih skoro svaki dan,ne preko facebooka,nego uzivo...
Ljudi su opsjednuti facebook-om jer im to omogućava da imaju svoju drugu, virtuelnu ličnost i život. U realnom životu su to šta jesu, ali zato se mogu ˝graditi˝ na facebook-u kako bi bacili pod tepih svoje probleme.
Ma to je meni svakako bezze,ne znam sto svi lude za tim toliko,pogotovu ova omladina(tinejdjeri),a ovako kad je u pitanju stvarni svijet i drustvo ne znaju se ni ponasat kako treba.Ili kad cujem ima preko 60 kuka a ima profil i nesto se to dopisiva sta li...:) Svaka cast ako su u pitanju neke korisne svrhe..
Znaci ako nemaju Fb profil, onda su informaticki nepismene. Svasta.
to mu je i najbolja odluka do sad u mandatu ,..
Al zato imaju sve ostalo
Pa sta je tu ne normalno i cudno??????????!!!!!!!!!!!!
nemam ni ja pa niko ne pise o meni HAHAHAHAHA
Obama koliko su ti djeca lajkova dala nisi ni svjestan
zato me nisu ni dodale na fb, ja mislio blokirale me pa ih ne mogu naci
ebe mi se moj komsija nema sta jest ovaj spava na parama
Obavjestajna zna o njima sve pa tako nije ni potrebno da imaju profil
H-e-b-em vas pismena [Vidjeću] sami sebe sramotite ba
Zabole me \"NIJAZ\" za njih