Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino još kada bi novinari klixa koji ismijavaju nesretnu koleggicu znali da je imenica auto muškog roda, pa se treba reći i napisati "prvi auto".
...glupava masa i njeno "ismijavanje". šta je pogrešno u pitanju, činjenično i logički? doduše, pozivat na logiku obožavaoce dupeta i "djela" kim kardašijan je takođe glupavo.
...a ti, ženo, zaćeraj to sve što se ismijava u 103 pm.
Koja je budala posla na Oscara, a treeba nezz eng. Dobro je i ispalo kako je moglo biti.
"Never make fun of someone who speaks broken English. It means they know another language."
bitno je da je ona dobacila do L.A. dok cemo ga mi i dalje gledati na razglednicama, unatoc cinjenici da baratamo jako dobro engleskim...
evo vam video kad su klix novinari nesposobni da nadju https://youtu.be/nWtWdBLiBDY
Realno, ovo se moze svesti na neku zezanciju, ali na tolike provokacije i pravljenje nekog budalom, je jos veca glupost....Podrska novinarki!
ne može nikako ko rud van nistelroj i sabahudin vugdalić
https://www.youtube.com/watch?v=JEoeY8J0Dys Vugdalić ...:)))
nije to nista, sliskovic je jednom prilikom pricao engleski na cirilici
ko radi taj i grijesi
ДиКаприо је херој свих гојазних мушкараца.