Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mu se svete i na kakav ružan način. Nisu mu mogli ništa dok je bio živ, a sad kao tek nešto pronalaze. Medijska propaganda i laž.
tacno tako
k'o da je u BiH šta bolje?
Ma da,ti koji su ga optuzili cak i priznali da su to uradili zbog novca, sud ga oslobodio al sad ga treba pljuvat. Covjek koji je imao normalne tekstove pjesama, a i ono "They don't reeally care about us" je nekome zasmetalo.
A, iako je mogao tužiti Dinu Merlina, nije. "Sve što želim reći da kucnuo je posljednji čas!"
Nije bio crnjo , bjel kao kreč.
Pedofil, s time da mu je lice potpuno jasno pokazivalo koliko covjek nije bio u redu. Sam sebi to napraviti...Nije isao u zatvor jer je bio pun para, takvi ne zavrsavaju u zatvoru. Sad kada je mrtav, jebaji ga, za zivota se treba hapsiti i kaznjavati.
Kupao se u varikini , pa mu otpao nos. Gluho bilo , koji manijak.
u zivotu sam naucio da su najglasniji kriticari necega zapravo najveci konzumenti iste devijacije... pa slobodno mozete da obrnete smijer informacije da onaj koji ga optuzuje vrlo vjerovatno fura istu perverziju...
Hej, cuj nasli portrete sa slikama "golisavih" djecaka iz 19. stoljeca... Hehe, koja propaganda. Vjerovatno se radilo o obicnim slikama djece, jer je Michael Jackson izuzetno volio djecu i naglasavao problem pedofilije u drustvu. Holivud i korumpirane elite izivljavaju seksualne orgije sa djecom. Pedofilija vlada svijetom. https://www.youtube.com/watch?v=YZ379rX1KK0
neverland je upravo i napravljen za tu namjenu. nemojte biti naivni kao nije on to..jašta je.
All I wanna say is that they don't care about us... Michael je kralj. Zivom mu niste mogli nista, mrtvom ne mozete pogotovo :-)). Rahmet mu dusi.
Medijska laž. I da jeste istina mi se ne smijemo ljutiti na njega jer je velika podrska bio tokom rata za BiH
posthumno blaćenje MJ-a
Najobičnija laž i propaganda. Zašto ni jedan veći mediji nikada nije objavio da su ta navodno zlostavljana djeca priznala kako su ih roditelji nagovorili da izmisle sve kako bi se dokopali miliona. Zašto niko nije objavio da su dvojica izvršila samoubistvo uključujući i oca jednog od dječaka nakon Jacksonove smrti jer ih je savjest mučila? Uostalom čovjek je dokazano nevin i oslobođen svih optužbi, i ko smo mi da mu sudimo? Bog muzike bio i ostao.
Bio je kralj pop-a bio je i crnjo bio je i pedofil Sad je već legenda
Morebit da je on "ono"al osim što je to on je i mrtav,pa mu zbog toga i nemeremo ništa
mislim da nije bio pedofil ali je bio cudak
Nije otišao u zatvor zahvaljujući $$$