Showbiz
0

Novi broj časopisa Magazine je u prodaji

Baš kao što Magazine slogan kaže "glamur koji možete priuštiti", SFF nam to ovaj mjesec i potvrđuje. Upravo zato ekipa časopisa Magazine je za svoje vjerne čitatelje pripremila poseban prilog koji će vas uvesti u festivalsku magiju.
I lice s naslovnice logičan je izbor za augustovsko izdanje - prekrasna Maja u elegantnim haljinama iz nove kolekcije dizajnerke Belme Tvico Stambol, našminkana zlata vrijednim rukama make up artiste Sanjina Egona i sa savršenom frizurom "čarobnjaka" Ensara Dervišbegovića, učinila je ovu voditeljicu pravom holivudskom divom.

U specijalnom SFF prilogu možete između ostalog pročitati; intervju sa Mirsadom Purivatrom, Majom Miralem, modne i beauty teme u kojima možete pronaći savjete poput onih, u čemu krenuti na red carpet, kakve glam kombinacije kupiti i po kojim cijenama, koje filmove gledati ove godine, koja su to bila najbolja modna izdanja poznatih do sada, za kakav make up se odlučiti...

Pored specijalnog priloga u lifestyle časopisu Magazine možete pročitati kako smršati u skladu s oblikom tijela, kako sačuvati kožu od pigmentacija izazvanih suncem, na koji način produžiti preplanuli ten i šta je sve potrebno jednoj dami za postizanje savršenog ljetnog izgleda.

Za sve drage buduće majke tu su i savjeti kako da već slijedećeg ljeta na more idete sa bebom. Pored toga možete pročitati i prijedloge najljepših regionalnih ljetovališta ali i zapisati recepte za osvježavajuće ljetne napitke.

Časopis Magazine, kao i svaki broj do sada, nagrađuje vjerne čitatelje atraktivnim ljetnim beauty proizvodima. Priuštite sebi glamur za samo 2 KM.