Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde azemvlasi kako možete lagati nonstop kako vam ne dosadi: He then spoke about his elation when City striker Edin Dzeko equalised, adding: \"Right before we scored, I thought \'We need it now, if we\'re going to do it, we need to do it now\'. And then when Dzeko scored, I don\'t know what happened after that, there was a lot of swearing.\"
A Yaya Toure ne pije jer je musliman.
Odjednom on navijac City-a..... gdje si bio proteklih 40 godina :D
Oasis jedna od 5-10 najboljih bendova ikada.
ma samo Dzeko, Dzeko i Dzeko. Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko.Dzeko, Dzeko i Dzeko. Crknite idioti!!! :D
aaaa...sad znas ko je dzeko...neka neka! dace on tebi autogram, ne sekiraj se
Istina je, Živko me lizao.
majmune glupi, prvo procitaj www.nme.com/news/noel-gallagher/63768
A nije ovaj lik rekao: \"...onda kad je Dzeko postigao pogodak...\", to su ovi \"novinari\" iz klitoris-iksa nadodali... Čudi me pa nisu napisali: \"...a onda kad je bosanskohercegovački reprezentativac rodom iz Sarajeva Edin Džeko, inače bivši igrač Željezničara, Teplica i Wolfsburga, inače bosanskohercegovački reprezentativac bosanskohercegovačke reprezentacije postigao izjednačujući gol, koji je poslije ogrnuo bosanskohercegovačku zastavu, inače zastavu naše zemlje, u čijoj nogometnoj reprezentaciji igra bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko...\" Ovo mi više liči na klitoris-iks.ba. Mislim, sve je to u redu, volim Džeku u BiH i drago mi je zbog njeg, al\' čemu tolika pompeznost?
KOJI KRALJ...
bravo!