Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno biste trebali zabraniti bilo kakvo komentarisanje na kompletnoj stranici sarajevo-x... to definitivno jos uvijek nije za nas!!! jadni kompleksasi, koji inace ne smiju i ne znaju pisnuti, daju sebi ovdje za pravo da pisu sta im je volja!??? dragi sarajevo-x, shvatite da smo mi ipak samo zemlja seljaka, koji misle da svijet zavrsava sa granicama nase jadne drzave... pozdrav
capnuse mu ga :D
@svim seljacima Iako nevezano za ovu vijest, ovo je dio sajta koji se odnosi na showtime, kada shvatite znacenje te rijeci, mozda i shvatite da tu idu clanci zute stampe, jer ti mozda nekog i interesiraju. Usput procitajte koju knjigu i novine, sve je to dio novinarstva, tu se Sa-X ne razlikuje od svih drugih svjetskih web portala. (osim mozda po gramatickim i stislkim greskama, ali to je vec do nepismenosti autora clanaka)
BOGOHULNO, MRSKO, ODVRATNO I OGAVNO poput EU ili NATO pakta ! FUJ !
Blago receno jebi se sad mala jebi dokle ti je volja hahaha,mogla si da stvaljas nekome cunu a bogme sad ce je u tebe da stavljaju hehehhe
http://www.youtube.com/watch?v=G4fnC09nTeE dobro su je sredili lol bas izgleda dobra macka haha .. a vi zatucani fundametalisti koji ne vidite dalje od nosa i dalje pljujte po sa-x komentarima to je sve sto i mozete. medicina rules!
je*o vas i dnevnik.hr i index i cijela hrvatska!
Ovi sa SA-x.use nameju sta pametnije pisati ?!? Vrijeme je da se promjeni web strana sa prelistavanjem. Clanci su vam katastrofa. \" .. po drugim web stranicama interneta i prenositi na vasu, u cemu je poenta ? Nista orginalno nemate ?\"
sreca pa niste kopirali clanak sa dnevnik.hr
mah znam ovo, davno sam gledao na Stern TV o njoj, bila gost u emisiji... strasno stvarno ... mjenjanju spolova FUJ
SA - X sve više liči na avazov ekspres :):) Užas.
e nek se sad ye8e ako je kitu negdje u ormaru ostavila ...