Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud nije Kardasianka
Bez obzira na sve meni je žao Nine. Žalosno je kako ti slava uništi život. Svi bi voljeli da nešto uspijemo, da u nečemu dostignemo da budemo slavni, a vidi evo kako te život razori. Ona se nije znala nositi sa svime što joj se dešava, a tu je njeno dijete. E moja Nina da ti Bog da pameti. A i meni i svima nama. A ovi problematični tipovi. Joj treba tražiti samo da je normalan, što ružniji i jednostavniji::::
mah budala k***c bi se on zbog tebe predoziro i bilo koji drugi
auu otres\'o bi je k\'o curan glistu
hahahahahahaha-crkni!
ona njega bas voli:/
neeeeeeeeeeeeeee nina pa zaštooooooooooooo ninaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeee,ama boli me racku za njom
thumbs up ako bi je opalio po š.up.ku
tuka
gad
ona njega prevarila , pa onda on nju prevario, pa onda ona se kaje , pa on se nikako ne kaje ,, pa i svekrva se pojavila,,
please