Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio bih ja, ali ja sam pedercina, kao i moj sin.
Nije čudo.Na netu toliko besplatne por.njave a ovi bi da uvale nekome par slika za 18.000 dol.
:D Nina, to ti dajes komentare i pod drugim nazivom? Jadnice....
Kako se primate na Ninu :D presli ste granicu internetskog idiotluka svijum\' evoluirali ste u nesto vece jos vas samo treba rangirati i naditi neko novo ime i imamo kompletan skup vas,kraj kojih me je strah da odrastam i nedajBoze da se razmnozite pa da mi djete dozivi vas ili cak gore !!
@nina pa ti i dalje pises po clancima, i kako vidim sve gluplje i gluplje komentare ;)
neprikosnovena... :)) ove sada glumice i pjevačice joj ne mogu ni cipele očistiti...
Zar ti nisi hrvatica?
Pa nemoj onda da se mucis i da se pitas kako izgledam. :) Ne znas ni ti sta bi. :)
Laki, da ti nisi onaj Turkovicev haver? :) Nisam opsjednuta samo ljepoticama. Pored ljepotica, komentarisem i ruzne kao sto je npr. Paris Hilton. :) Mada vise volim prokomentarisati lijepu Andjelinu.
Neka hvala :) Sigurno si neka brkata.
i one u vezi kilaze ( ovo sam zaboravio napisati )
nina je opsjednuta holivudskim ljepoticama, komentarise samo one clanke koji su u vezi njih
Mozda na autopijaci tezgu da postave :)
Necu biti nekulturna k`o ti. :) Ne govorim hrvatski jezik pa ne znam sta je mrtvozornik. Ja sam rodjena u Sarajevu gdje se ta rijec nije upotrebljavala. A kako izgledam... pa pitaj ako te interesuje ili dodji da vidis! :)
Na netu pornografije kolko hoces... Jos ih ima kolko hoces na netu bas od Marilyn... : http://www dot franksreelreviews dot com/shorttakes/marilyn-monroe-nude-photos.htm
Oduvijek sam se pitao kako izgledaš.Mrtvozornik je osoba koja vrši autopsiju tuko ženska.
Sta je to mrtvozornik?