Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi jadnici, pa bolan ona i jedina zna pjevat. Sad vi mislite nije dala sansu ostalim djevojkama da pokazu svoje vokalne sposobnosti dala je,ukucajte na youtub i vidjecete seljacine! i Nicole i Melody jedino znaju pjevati. I nicole je predivna plesacica i pjevacica. Evo jednog klipa>: http://www.youtube.com/watch?v=ravvjv3MFwE OVO JE PERFEKTNA ZENA!
eee boze dragi PCD je bila dance grupa sa JEDNIM vokalom - NIKI. Raspon glasa joj je 3 oktave a boja glasa je fenomenalna, stoga je logično da započne solo karijeru i pravi muziku koju voli....
E ovakve vijesti trebamo! Bravo SA-X, bravo! ccc
VIDI FRIZURE ORIGINAL SAJKACA
Je.b.ala mamu svoju lazovsku, ona je prva pocela solo karijeru! One jadnice su bile samo plesacice u spotovima i uvijek se grupa svodila samo na ovu flundru!
Pa prva je ona otisla da bi se nabijala crncima za kojih sto hiljada vise. Najgore je sto ovakve vijesti prave nevinasca od ovakvih rospija.