Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u parama, covjek ih ima. Svakoga najvise boli dzep zar ne? Kako nekoga kazniti najbolje nego po dzepu. Da nema tuzbi svak bi svakoga blatio.
u pravu si commi...zaista jesu samo POLUinteligentni...jer da INTELIGENTNI onda bi napravili da i ovih 700 000 koji ne placaju nikakve poreze ni dadjbine jer ne zaradjuju napravili bi da i oni mogu da placaju te poreze pa bi ti bilmezi sa bilborda imali i više para :-))) ps: mozda bi si mogli i postena zubala napraviti a da nas ne sramote sa po svoja 2 zuba u ustima!
ccccc....eeee..bijede, ja ga cijenio kao glumca a vid njega, zinula mu zicagu za par dolara....ccccc....bijede.....ccccc.....
...ja sam sebi ličim na idiota što plaćam poreze ovim poluinteligentima što se smiješe sa bilborda...