Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta
Draga Whitney sestro slatka šta učini sa sebe?
RIP
R.I.P. Whitney Houston
BAŠ MI JE ŽAO.. NE LICI NA SEBE ...ONA JE U PROBLEMIMA GODINAMA...
Zadnjih 10 godina citam kako se komira, derneci i ekscesivno konzumira teske droge, ali na kraju ipak moram priznati da se dobro drzi.
vidite dlagi gledaoci, tuzno je slusati ove ispovjesti mladih ljudi u adolescentnom dobu...
jaoo witnyy imas usta za ŽUMAPEL..FUAMARE MIO KACO,,,PUSACICA SPERME SI PRAVA;;;;
e moja witny,,,koka je cudooo,,,mogu mislit jesi se iskarala za tih 7 mjeseci,,,isjeko te boby kitom,,,
crackwhore
@mema - koji ti je više, papake!? Takovih oglasa ima na milion i svi znaju za mamotu. Idi negdje drugo mamotaj, šta si se uhvatio SA_X-sa? ... ili veliš - paniglu bosanci, nasjest će... he he...- !!!?????. Naporan si Otit-a mi..
A gdje su slike ? :O
Go,Withney, go! Yes, you can...
Glupost. Ipak je njoj 50 god. Zašto ne stave normalnu sliku a ne sa grimasom. I ovako izgleda bolje od 90% svojih vršnjakinja.
Masonska s.ranja...koliko ih samo tako zavrsi!
Che peccato.