Glumica na naslovnici Madame Figaro
0
Natalie Portman ne može podnijeti Christiana Balea
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bale je vrh glumac , a šta bi ova htjela da snimi film za 5 dana uzme pare i gas , dajj ba , budi sretna sto glumis s njim .
kralj.
da, da, balkanka, mogao si i da preciziras ;)
prosipas se ribo, ako si ista rekla o gospodinu psychu
lurava jevrejska, bale je BOG za tebe !
sudeci po slikama ovo su samo glasine
ja i ? smetaju i meni débilni clanci , pa sta mogu ?
@bass Sestri ti ga METNEM!!!!
I\'m BATMAN!
prelijepa,ako cemo iskreno,to sto je Izraelka me jos bise privlaci :P
Koji vam je kuac, zena je prelijepa i k tomu jos i talentirana, ima pravo da mrzi, voli, ne podnosi, podnosi i bez vaseg blagoslova... Papci!
ja bi sada ozenio ovu natalie
de ne seri molim te...
Natalie ništa od navedenog nije izjavila, već Izvor. U prevodu, neki nebitan i iskompleksiran lik.
Ova g.l.u.p.a.c.a nije Christianu Baleu ni do nogu.... ona se nesto zali... trebala bi da snima pornice i jeste jedino za to.
jes najcjenjenija jer joj familija velike jevrejske budze holivuda...tako je i postala glumica ne zbog izgleda ili talenta nego jer je \"pakosna\" Izraelka...koja sa svojim nacionalističkim patriotizmom prema Izraelu se izjednačava sa ovim božijim nebeskim srpskim narodom... a naravno htjela bi ona samo da snimi scenu i odapne na vrata u život i pokupi pare...jer njoj nije bitno ona ce OSKAR DOBITI NA PORIJEKLO kao sto ga je i dobila a Bale nije Jevrej i jos ozenjen za balkanku...sta ce joj biti vise mrze nego to...
Najljepse od Izraela :)