Glumica na naslovnici Madame Figaro
0

Natalie Portman ne može podnijeti Christiana Balea

Klix.ba
Natalie Portman je zasigurno jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica. To je dokazala i dobivši Oscara za najbolju žensku ulogu za film “Crni labud”. U pauzama dok se odmara od snimanja filmova Natalie Portman stigne i na fotografisanje za naslovne strane.

Ova holivudska ljepotica krasi stranice julskog izdanja magazina Madame Figaro, a to joj je vjerovatno bio i način da se odmori od snimanja filma “Knight of Cups”. Ukoliko su tačne glasine vezane za snimanje ovog filma, Natalie je itekako potreban odmor.

Prema tvrdnjama nekih članova ekipe sa seta ovog filma, Natalie nikako ne podnosi svog partnera u ovom filmu Christiana Balea, toliko da oscarovka navodno čak razmišlja o tome da napusti film.

Jedan od izvora bliskih filmskoj ekipi je izjavio kako Natalie misli da je Bale toliko dosadan i arogantan te da čak sramoti glumačku profesiju.

Izvor je naveo i to da je Christian konstantno napet tokom snimanja te da insistira na tome da se scene ponavljaju, ukoliko on smatra da nije savršeno izgovorio neku rečenicu.

“Ponekad se dešava da cijela ekipa mora snimati i nekoliko sati tokom noći kako bi se zadovoljio Baleov perfekcionizam”, naveo je izvor.