Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rodila je odjednom 8. treba tužiti doktore za takvu vještačku oplodnju. jadna djeca s ovakvom \"majkom\"
javi se saneli tj diani tj jenkinsovki tj dokazanoj humanitarki
Znaš li koliko košta izdržavanje jdnog djeteta? Ona nema jedno nego 14. Kad si toliko pametan hajde predloži joj koji je to pošten posao kojim može zaraditi da izdržava 14-ero djece!!? Lahko vam je sad apametovati trebala je ovako, trebala je onako. Ša je tu je. Dežurni moralisti, sastanite se i napravite priručnik o moralu i lijepom ponašanju, olakšajte nam svima. Pametolozi!!
ocigledno NIJE cula za kontracepciju :D ha ja
P ako je rodila osmorke sto je radjala vise , nekim zenama nikad dovoljno k..ca.Ovo je odvratno..
@... Evo ovako, pošto se vas dvoje očito ne slažete s mojim komentarom, da vas pitam, kako bi se vi osjećali da vam se mama kyrva i snima porno filmove?? Ili, da je gledate kako se provaljuje i traži donacije jer ne želi da radi pošten posao??? Ako može odgovor?! Hvala.
Jesi li ti ikada video sta im rade u domovima i kakva je mala sansa da te usvoje normalni roditelji. Bolje im je sve, od toga.
Hocemo link!
Pa šta je ona kupila? Palaču a ne kuću...
trebala je tebe mati podvezati!!!
Ovdje socijalna služba treba reagovati, oduzeti djecu..a ovu budalaču onda pustit neka zarađuje na leđima. P.S. Sterilizacija tj. podvezivanje jajnika se podrazumjeva!
min.n.đa, može radit s njom šta hoće. i kakve veze ima što je majka? majke ne mogu biti doktorice, sekretarice, pjevačice, kuharice, čistačice, balerine, učiteljice? i glumice, makar u \"ovakvim# filmovima?
Ovo treba odstrijeliti, njene \"obozavatelje\" takodje.
pa kad ih stiže sve roditi,odgojiti i još se dodatni karati???
\" U međuvremenu, žena koja je 2009. godine rodila osmero djece \" Nidje veze! Svakih mjesec i p`o po jedno?
Ev\' trazim joj pornic :) Ma njoj je razvaljena mindja ko sajkaca sad, valjalo je 14 roditi... Nadam se da je lik barem obdaren..