Globalni hit
170

Na zvaničnom profilu američkih zračnih snaga osvanuo Fazlijin hit: Administratoru dati povišicu

N. O.
Foto: Zračne snage SAD-a
Foto: Zračne snage SAD-a
Na zvaničnoj Instagram stranici Zračnih snaga Sjedinjenih Američkih Država osvanuo je snimak na kojem je za muzičku podlogu korištena pjesma bh. turbofolk izvođača Fazlije - "Helikopter".
Predstavljajući model helikoptera UH-1N na Instagram stranici se na videu spomenutog modela može čuti i pjesma "Helikopter" turbofolkera Fazlije.

"UH-1N je pomoćni helikopter koji se koristi za podršku raznim misijama širom zračnih snaga. Od zračnog transporta, preko nadzora, do misija potrage i spašavanja, UH-1N je uvijek spreman i dostupan za podršku", navodi se u opisu snimka koji prikazuje navedeni model helikoptera.

Mnoge je iznenadilo da su na zvaničnom profilu zračnih snaga odabrali upravo ovu numeru za muzičku podlogu videa, a neki su se našalili da je došlo do promjene administratora stranice te da mu treba dati povišicu.

"Pomislio sam da pratim meme stranicu", "Bosna konačno kolonizira Ameriku", "Novi administrator zna šta je u trendu", "Ne vjerujem da je ovo zvanični profil Zračnih snaga SAD-a", bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Fazlijina pjesma "Helikopter" postala je globalni hit krajem 2021. godine, a brojne svjetske zvijezde snimale su se uz ovu numeru počev od Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, a zatim i Davida Guettu, Britney Spears, zvijezde Tottenhama, kao i Juventusa.