Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@GROTLO na zalost vasu srbi su jedan od najgorih naroda sa najgorom genetikom i mentalitetom i genom primitivca koji niko ne bi mogao sve da hoce da nadmasi,zaista mnogo se dicite sa par osoba koje isticete kao ostvarenijim a zaboravljate da skoro svaka zemlja ima to isto i milijun puta bolje! kompleksasi ste bez premca!
sta ti je zivot, svi bi voljeli biti Ronaldo, Messi, Šumaher, a ja bi se najrađe mjenjao sa ovim Srbom :D
djed od Srecka Jarica je iz Bosankog Grahova..tako da je Jaric bosanac
ala bi te okitio mala...
svaka ti cast jaricu, od tolikih amerikanaca i tolike gospode i bogatasa, ti si pokazo ko je laf
@Sejla Bolje joj je da jede divlje jagode hehhhe
Sta ona misli? Ona ne misli, ona izvrsava
Valjda misli na jednostavne ugljikohidrate (secer, brasno, tjestenine). Zitarice su slozeni ugljikohidrati koji su zdravi.
U SAMOM VRHU LEPOTE SVETA SRBIN JE JEDNU OZENIO MEDJU NAJBOLJIM KARATISTIMA SRBINA OSVOJIO NAGRADU ZAHVALJUJCI JEDNOM SRBIN SAD KORISTIMO SRTUJU ...... NASUPROT TOME,SRBI SU NAROD OD KOJEG JE NAJVISE OTPALO LJUDI MUSLIMANA,KOJI SU ZBOG SVOG IZDAJNISTVA I PRODAJE VERE POSTALI NAJVECI KRVNICI SRBA
a zitarice nisu ugljikohidrati?????????
zitarice su ugljikohidrati...
... srpskog košarkaša Marka Jarića.