Showbiz
0

Na gala zabavi magazina Azra Halid Bešlić, Lepa Brena, Haris Džinović, Nina Badrić...

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Magazin Azra sinoć je proslavio veliki jubilej, izlazak 1000. broja, a tim povodom organizirana je gala zabava u Avaz Twist Toweru kojoj su prisustvovale brojne poznate osobe iz zemlje i regije.

Na gala zabavi u Avaz Twist Toweru povodom 1000. broja izdanja Azra, prisustvovalo je više od 500 zvanica, a među njima su bili Jusuf Nurkić, Lepa Brena, Severina, Ljubiša Samardžić, Mima Karadžić, Branko i Tanja Đurić...

Jubilarno, 1000. izdanje broja magazine "Azra" bila je jedna od tema emisije Interview20 u kojem je gostovala urednica ovog magazina Elameri Škrgić Mikulić.

"Azra je izvorni bosanski proizvod, i po imenu i po sadržaju. Bosanski proizvod, licencirana izdanja koja najveći uspjeh postižu kada je u pitanju ženska štampa u regiji. U svijetu govorimo o Elle magazinu, Vogue, Marie Claire, to je jedna priča, a Azra je onako iznikla od ovdašnjih novinara i došla je sa zadatkom da promovira ono sve što je činilo postratno bh. društvo, da prati razvoj tih ljudi i da zajedno rastemo. To je ono što je kod nje posebno", kazala je Elameri Škrgić Mikulić i dodala kako su životne priče ono što Azru izdvaja od drugih novina sličnog tipa.