Brakorazvodna parnica
0

Muž Christie Brinkley ovisan o pornićima

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Četvrti suprug nekadašnjeg supermodela Christie Brinkley potrošio je hiljade i hiljade dolara na online pornografiju. Ovo je samo jedan od neobičnih detalja koji su otkriveni tokom njihove javne brakorazvodne parnice u New Yorku.

Alexa Ray Joel, kćerka Christie i Billy Joela, svjedočila je kako joj je Peter Cook jednom gurnuo glavu u kantu punu vode, a njegova bivša ljubavnica Diana Bianchi, koja je i zaslužna za raspad braka Christie i Petera, priznala je kako joj 2005. godine dao 15.000 dolara za kupovinu automobila Nissan Maxima.

"To je muškarac koji dolazi pred ovaj sud i traži skrbništvo nad 13-godišnjim sinom i 10-godišnjom kćerkom", kazao je odvjetnik slavne Amerikanke Robert Stephan Cohen.

Brinkley (54) i arhitekta (49) vjenčali su se 1996. godine, ali je Christie deset godina kasnije podnijela zahtjev za razvod, nakon što je javnost saznala za njegovu aferu s tadašnjom ličnom asistenticom Dianom (22).

Bračni par trenutno vodi sudsku bitku oko skbništva nad djecom, ali i oko raspodjele imovine koja podrazumijeva i tri jahte.

Peter Cook je tokom svjedočenja čak otkrio kako su on i njegova supruga često gledali porniće prije seksualnih odnosa.