Privukli pažnju
124

Monica Belluci i njen partner Tim Burton prvi put se zajedno pojavili na crvenom tepihu

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Monica Bellucci i njen novi partner Tim Burton prvi put se zajedno pojavili na crvenom tepihu na premijeri njenog novog filma "Diabolik chi sei" u Rimu.

Iako im je ovo prvi zajednički crveni tepih, par je u sretnoj vezi već godinu dana. Par je zajedno već duže vrijeme, a glumica je u junu konačno potvrdila njihovu vezu.

Burton je nosio crno odijelo, košulju, kravatu i cipele, dok se Bellucci odlučila za tamno sivu haljinu do poda i otvorenih ramena. Kosu je spustila.

Govoreći po prvi put o njihovoj romansi u junu nakon višemjesečnih glasina, Bellucci je otkrila svoju ljubav prema režiseru i kako je "sretna" što ga je upoznala.

"Ono što mogu da kažem... Drago mi je što sam upoznala čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko dešavaju u životu... Znam čovjeka, volim ga, a sada idem da upoznam režisera, počinje još jedna avantura", kazala je tada.

U novom filmu Monica utjelovit će Alteu di Vallemberg, a pridružit će joj se i talijanske zvijezde Giacomo Gianniotti, Valerio Mastandrea, Pier Giorgio Bellocchio te Miriam Leone.