Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adnane najbolji siiiiiiiiiii
beeezzzeeee :)
joj faca seljackih, nije ni cudo sto im i sin izgleda kao ljakse
seljak ostaje seljak
tolko ih ne interesuje da je naslov dospio na drugo mjesto citanosti. ja sam prvi usao jer me interesovalo. sto ste ga tolko pljuvali ako vam nije interesantan
nije i jasno zasto se bunite...ako vam se ne citaju takve vijesti preskocite ih. negi citate i jos komentarisete...ucinite sebi is vima ostalima ulugu... a ako imate nesto protiv posaljite mail moderatoru ili administratoru...
Dajte ljudi, molim vas... Najmanje sto neki ozbiljan i profesionalan medij moze uraditi jeste objaviti drugu stranu price! Nije posteno objaviti pricu, a ne pruziti ostecenoj strani da da demant ili eventualno potvrdi vijest. I, molim vas, nemojte biti licemjerni. Svi ste redom gledali Operaciju Trijumf, pratili nominacije, citali vijesti na portalima, a sada kad neko pokusava da diskredituje pobjednika (ne branim Adnana, lik mi se uopce ne svidja, ali ni trener nije ispao ok sa svim ovim), vi kao nesto protestujete... Sto ne mogu podnijeti ove licemjerne!
wow, kuda je ovo sve toliko i bitno. nadam se da nece snimit jedan cd i da ce mu to biti karijera. danas u ovoj zemlji ima previse muzikanta. ali mnogi nisu talenti!!! mozes sa prste izbrojat dobre pjevace!!
hajrudine babajicu jel ta kraj tebe prva ili druga zena zar se sa prvom nisi razveo
Ovdje postoji samo jedna istina, a to je da je Adnan ŽRTVA OPERACIJE TRIJUMF. Sve je to politika! Adnan već pada u zaborav, i neće nikada ništa dobiti od onih četnika iz Beograda. Ma kakva muzička karijera ljudi. Živi bili pa vidjeli.
stvarrno su ljudi zli! pa babaja je na galama nosio sal kluba..od cega mu je da laze! vidi se da momak voli svoju zemlju i ne stidi se svog porijekla (ko je i odakle je). svaka mu cast na tome!
A Konjuh sad kao nije anonimus? :) Istina ne pratim evroligu posljednjih godina :)))
Ja sam procitao clanak jer mi je Adnan drag i jer ga cijenim kao covjeka. A vi, velikogradjani i intelektualci, koji ga pokusavate oblatiti, ne morate uopste ni citati, a jos manje komentarisati. Za vas ima clanak o tome kako je Bono postao saradnik New York Timesa. O Angelini Jolie koja je iscrpljena na crvenom tepihu itd. BABAJA RULES!
u h sad mi je lakše
kada vas ne zanima Babaja i kada vas zamaraju vjesti o njemu koji klinac ih citate