Nova romansa na pomolu
0

Mischa Barton pukla na Josha Hartnetta

Sarajevo-x.com
Američki glumac Josh Hartnett i njegova mlađa kolegica Mischa Barton bili su u središtu pažnje kada su kasno navečer u ponedjeljak uhvaćeni kako zajedno napuštaju ekskluzivni noćni klub u Londonu "Bungalow 8", raspisali su se u utorak britanski mediji.

Zvijezda filmova "Pearl Harbor","The Faculty" te "Black Hawk Down" i dvadesetdvogodišnja glumica najviše poznata po svojoj ulozi Marisse Cooper u američkoj seriji "The O.C." zajedničkim pojavljivanjem u javnosti pokrenuli su niz glasina da je možda nova ljubav na pomolu.

Tridesetogodišnji glumac je izgledao sasvim smireno i zadovoljno dok su oko njega i stidljive, te pomalo zbunjene Mische sijevali blicevi fotoaparata.

Svjedoci unutar noćnog kluba ispričali su novinarima kako je mlada glumica provela dobrih pola sata lepršajući oko Hartnetta koji je ispočetka izgledao totalno nezainteresovano.

Barton, koja je nosila usku suknju i lepršavu bluzu, trud se na kraju ipak isplatio, te je hollywoodski zavodnik ipak popustio pred njenim čarima, nakon čega su u sitne sate zajedno napustili spomenuti noćni klub.

Znatiželjnici već pričaju da, za ovaj mladi glumački par, noć tu nije završila, te da je Mischa Barton primijećena kako oko sat kasnije izlazi iz hotela u kojem je smješten Josh Hartnett.

Uspješni hollywoodski glumac trenutno živi u Londonu gdje je sjaj i blještavilo blockbustera zamijenio teatrom Apollo u kojem igra Charlieja Babbitta u predstavi "Rain Man". Mischa Barton je upravo raskinula sedmomjesečnu ljubavnu vezu sa muzičarem Taylorom Lockeom.