Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je taj novi toples... kolekcija za proljeće-ljeto 2013.
Najljepse zene svijeta http://womenworldnice.freshcreator.com/
Jesi se to udario, ono ups me zabrinu:)
heheehehehe..tipično žensko (mislim na tebe), kad ti "crtam"(slikovito govorim), ti kao ne kontaš,a onda kad govorim direktno bježiš,...i tu je razlika između muškaraca i žena, mi smo (barem ja) uvijek direktni, a vi nešto umotavate,zavijate u šarene papire, a u stvari sve je providno ; )
Po meni bi bilo postenije da si napisao da je treba kresnuti da se preznoji, jel tako. Ne volim ovo da radim, toliko otvorena da budem,volim da se igram sa rijecima, nema u tome nista lose. To sto nije providno je da sam ja udata i da tebe smatram drugarom sa kojim mogu povremeno da razmjenim po koju recenicu, da se nasmijemo eto, ako ti smeta, ja tu ne mogu nista promjeniti.:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donji ves se vjerovatno zove ,,gace pupcare":)) PS.Miranda je prelijepa:)
Neznam kako se zovu, samo su zeznute za skinut* ! PS---možda se zovu, "virgin" gaće ; )))
Ma vidi joj očiju...........što se mene tiče 10 !
PRIKAŽI ODGOVORE (24)