Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je official web site : http://thisisit-movie.com/ BiH nije na listi. U Hrvatsku i Srbiju film dolazi 28.10. Nije fer!!!!
joooj, trailer je strava. onakva besprijekorna fizicka spremnost k\'o prije 10 godina je za ne povjerovati. ne mogu prezaliti sto nije uspio jos jednom svijet ostaviti bez daha. mislim na koncerte u londonu. koja tragedija! stvarno mi je zao sto su djeca izgubila tako divnog oca. ovi mediji i dalje nastavljaju gurat nos gdje im nije mjesto. do iznemoglosti su proganjali MJ-a i pisali gnusne lazi, sad su presli zabadat nos u zivote njegove djecice. pa dokle vise? toliko ih je cuvao od ociju javnosti, a sad su oni postali glavna meta tabloida. sta je to cudno sto je svojoj djeci ostavio imovinu, kad je hiljadama djece pomogao i spasio zivot. ccc BLANKET JE COOL + dugo zivio Kralj
Bilo bi zaista extra kad bi This is it dosao i kod nas.Ljudi ba pogledajte trailer ja sam se najezila.WOW!Joj Michael live on! On je kralj i zauvijek ce biti kralj! Michael Jackson je toliko davao svoj djeci diljem svijeta, da njegova djeca zasluzuju najvise.Zelim reci da je ova odluka totalno na mjestu.Btw blanket je bas sladak i stidljiv i nekako na Michaela. :) P.S. Slazem se sa billie jeanom zaista je covjek rasturio do zadnjeg momenta zivota!
Ljudi, jeste li vidjeli trailer za THIS IS IT film?! Neka se gone svi hejteri, jer je covjek rasturo do posljednjeg momenta svoga zivota. Trebao je to biti spektakl desetljeca. Nadam se da film dolazi u multiplex. i da, blanket je presladak...
POTPISUJEM, AFERIM !!
Prince Michael (12), Paris Michael (11) i Blanket (7)! btw, Blanket toliko lici na MJ-a. Bas je preslatko dijete. Trebali su zajedno nastupiti u O2. Naucio ga je how to moonwalk! Nova zvijezda je rodjena. Kralj je u oporuci naveo 39 dobrotvornih akcija koje je podrzavao. Planeta je izgubila divnog covjeka.