Showbiz
26

Mili Kunis producent prijetio krajem karijere ukoliko se ne fotografiše gola

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Američka glumica Mila Kunis priznala je kako je imala problema tokom karijere sa producentima koji su joj doslovno prijetili okončanjem karijere ukoliko ne pristane promovisati film u provokativnom, polugolom izdanju.

Mila priznaje kako je dobijala prijetnje od filmskog producenta da više nikad neće snimati u Hollywoodu nakon što je odbila da se fotografiše za muški magazin tokom promovisanja filma.

"Doživjela sam razne stvari tokom karijere. Vrijeđali su me, ostavljali po strani, gušili moju kreativnost i talenat, plaćali me manje, a sve to na osnovu mog spola", priznala je Mila, a piše Sky News.

Mila je vremenom naučila kako je jedini način da preživi u tom, kako kaže, okrutnom svijetu, da igra prema muškim pravilima.

"Kako starim i kako provodim sve više vremena u ovom poslu, sve mi je jasnije kako je ovo jedan ružan svijet. Najgore od svega je što sam sama bila saučesnik i dozvolila da to tako bude", rekla je.

Mila je u braku sa Ashtonom Kutcherom, kolegom iz serije "Lude sedamdesete", a oboma im je serija donijela uloge života.

Mila je opisala još jedan incident koji je imala kada ju je ponovo utjecajni filmski producent nazvao samo "Ashtonovom ženom i majkom njegovog djeteta".

"Sveo je moje postojanje i moju vrijednost na objekat koji je nečija žena i nečija majka. Ispada da žene uspijevaju tek kada to postignu", izjavila je Mila.

Ona je počela da se obračunava sa ovakvim komentarima, naročito na radnom mjestu te će učiniti sve kako bi edukovala ljude o ženskoj jednakosti.