65-godišnja glumica
40

Michelle Pfeiffer doživjela nezgodu tokom rekreacije, ima modricu preko cijelog kapka

L. R.
Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram)
Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram)
Glumica Michelle Pfeiffer nedavno je putem svog Instagram profila podijelila fotografije povrede oka, koju je zadobila tokom rekreacije.

Naime, glumica je podijelila je nekoliko fotografija, a na jednoj je moguće vidjeti kako drži vrećicu s kockama leda koje joj hlade povredu. Druge dvije fotografije prikazuju kako modrica na njenom licu izgleda dok su je oko zatvoreno i otvoreno.

Kako je moguće vidjeti na fotografijama, modrica joj je prekrila cijeli desni kapak. Ovim putem je željela upozoriti svoje fanove kako je dobila modricu dok je igrala svoju omiljenu igru, a to je pickleball.

Međutim, kasnije je u komentarima dodala da njena povreda nije ozbiljna. Njena sestra Dedee komentarisala je objavu i poručila da je Michelle nastavila igru unatoč povredi.

Inače, pickleball je sport koji je nastao u kombinaciji badmintona, tenisa i stonog tenisa. Igra se s reketom, kao i ostali pomenuti sportovi, ali je dostupan i za one koji nisu u ozbiljnijoj fizičkoj formi jer se igra na manjem terenu i s manjim intenzitetom. Popularan je čak i kod penzionera.