Uzgajala povrće u bašti Bijele kuće
0
Michelle Obama izdaje kuhar
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj osjecaj kad ti je otac presjednik amerike a stara te natjera da zagrces krompir pa bi je ubio motikom
Michelle Obama je jedna od najobrazovanijih i najosvjestenijih prvih dama u svijetu. Ona je aktivistica i vrijedna zena, majka i radnica. Volim njene akcije i volim sto nije mala damica kao ona Sarkozy il ona Cameroonova sto su apsolutno drustveno nekorisne. bravo!
ona kuha, a muž zakuhava :D
Mrzite Cecu zbog Arkana,a divite se ovoj k.uji čiji je muž toliko zla nanio svijetu.A Arkan je za njega bio humanitarac.Koji glupani ili licemjeri.
Pokazvala feministknjama dje je mjesto zeni :D
dobra ova za ozenit...buhaaaahahaaaaa koji racku glumi majke ti...dosadno joj haman nema Obija da je karne pa se smuca po onoj basti ccc...ja seljakluka crnackog...
ne zanima nas
jel njen muz silovo gadaffija ?
Jesu vise one dvije male dovoljno narasle da pokazu sikice?
carica! svaka joj cast! kako volim ovakve ljude koji se ne boje posla pa makar on bio u basti.
Zalosno, nista vise...tamam je to ono sto je i falilo njenim sunarodnjacima u Africi.
Na6ijem je na kyrac
E to joj je vala vrhunac karijere....da glumi dobru domaćicu,a Hilary vodi ostale poslove...